Komentarze   

0 # mydło węgloweKatarzynaK 2016-11-08 07:54
Jestem zachwycona :D używam mydła węglowego które spełnia moje oczekiwania :-) teraz będę czekać na następna dostawę innych mydełek, które mam nadzieje, że też będą się super spisywać 8) + za miły prezencik i przesyłkę która, bardzo szybko doszła.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
0 # Mydełko węgloweEdyta 2016-07-09 06:58
Wszystko sprawnie i szybciutko :-) jestem bardzo zadowolona! Dziękuję za prezencik ;-)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
0 # mydełkaKamila 2016-06-07 22:17
Wszystko sprawnie i szybciutko :) Jestem bardzo zadowolona ! :) Dodatkowo dostałam mały prezencik
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
0 # Mydełko węgloweAnita 2016-06-03 08:10
Mydełko węglowe-MEGA, moja cera znacznie się poprawiła, wszelkie wypryski zagoiły się, jest ich znacznie mniej. W końcu czuję, że moja twarz jest porządnie oczyszczona i nawilżona! Polecam gorąco!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
+1 # mydła Tulianovik 2016-05-14 14:37
Mydełka są fantastyczne, pielęgnujące i odświeżające właściwości odkrywam codziennie na nowo. Mydła mają subtelny, nienachalny zapach, są wydajne, stworzone z dbałością o najdrobniejszy szczegół i ogromną pasją. W konfrontacji z Tuli bardzo blado wypadają inne mydła, zwłaszcza nieprzyzwoicie drogie Royal Arabian Night. Poza tym mają jeszcze jedną, dla mnie ważną ideologicznie cechę - są wytwarzane w naszym kraju, bez udziału rozbuchanej marketingowej machiny, co oznacza że płacimy za świetny produkt i faktycznie wykonaną pracę a nie prowizje pośredników :)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
0 # mydełkaKarolina 2016-04-27 18:09
Dzisiaj dostałam przesyłkę i już nie mogę się doczekać pierwszego użycia. Po tych wszystkich pozytywnych komentarzach zdecydowałam się na zakup 7 mydełek w mniejszej wersji, żeby wypróbować, które będzie działało najlepiej na moją skórę. Do tego 2 mydełka dostałam w prezencie! I już mój mężczyzna porwał te dla alergików, bo ma wrażliwą skórę:) Przesyłka ekspresowa i wszystko tak pięknie zapakowane z uśmiechem. Bardzo dziękuje i polecam!!!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
0 # opinia - wosk zapachowyIwona 2016-04-18 10:19
Witam, zachwyt czekoladowym masłem już wyraziłam ale zapomniałam wspomnieć o woskach zapachowych, które także są wspaniałe. Mój ulubiony to mirra, która jest uzależniająca i zniewalająca. Umieściłam kilka wosków w szafie, po której otwarciu przenoszę się obecnie do orientalnej krainy tysiąca i jednej nocy - świetny początek dnia :lol:
Polecam każdemu ;-)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
0 # :)admin.. 2016-04-18 19:55
Pięknie dziękuję za tak miłe słowa - dodają skrzydeł :-)

serdecznie pozdrawiam,

Joanna Sztykiel
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
0 # opiniaIwona 2016-04-18 09:58
Witam, pragnę podzielić się moją opinią dotyczącą czekoladowego masła shea, które podbiło moje serce i okazało się odkryciem wręcz epokowym. Używanie tego kosmetyku jest prawdziwie zmysłowym doznaniem, masło doskonale się rozprowadza, pozostawia na ciele fantastyczny aromat i najważniejsze - niesamowicie pielęgnuje i odżywia. Wystarczy użyć go 3 x w tyg. aby skóra była doskonale nawilżona, stopy potraktowane tym pulchnym cudeńkiem stają się gładkie i miękkie jak po zabiegu spa. Dla mnie to ze wszech miar najlepszy "zdrowy" kosmetyk jaki do tej pory używałam.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
0 # #mydło węgloweOla 2016-03-23 13:10
Dlaczego mydło węglowe pachnie żywicą sosnową i jest zielone a nie czarne? Nie lepiej napisać mydło sosnowe i w tej postaci je sprzedawać ?
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
0 # mydło sosnoweadmin.. 2016-03-23 13:20
"żywicą sosnową" ?! bardzo ciekawe :)
jestem pod wrażeniem :) - obawiam się, że ja nie byłabym w stanie rozróżnić rodzaju żywicy po zapachu :-?
Mydło węglowe nie ma nic wspólnego z sosną, a więc nazwa nie byłaby odpowiednia.
Zapach wynika z dodatku naturalnych olejków eterycznych: z lawendyny i liści eukaliptusa, a na temat zielonego koloru napisałam na blogu :
http://mydlarnia-tuli.pl/blog/170-b16
dziękuję za uwagi i serdecznie pozdrawiam :)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
0 # mydło sosnoweOla 2016-03-30 16:59
Dziękuję za odpowiedź :-) Jednak pisząc ten komentarz chciałam zwrócić uwagę na rozbieżność nazwy, wyglądu i zapachu tego mydła...
Dodam też, że mimo to nie żałuję zakupu, ponieważ widzę poprawę stanu mojej skóry.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
+1 # Mydełka tuliPAULINA 2015-09-18 17:50
Zamówiłam mydełka węglowe, z zieloną glinka i dla alergików. Gdy użyłam mydełka węglowego nie potrzebowałam balsam do ciała i płynu micelarnego. Po prostu ekstra. Dziękuję za miły dodatek w postaci mydła z makiem i tymiankowego. Na pewno jeszcze zamówię mydełka
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
0 # WowAnna 2015-09-10 19:13
Jestem zaskoczona szybkością przesyłki. Balsam do ust jest genialny. A resztę mydeł zaraz będę testować. ;)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
0 # dostawaMartyna 2015-07-23 18:22
Ile trzeba czekać na przesyłkę ?
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
0 # realizacja zamówieńadmin.. 2015-07-23 20:26
witam,
zamówienia wysyłamy zazwyczaj na drugi dzień po wpłynięciu wpłaty na nasze konto lub po otrzymaniu potwierdzenia zlecenia przelewu.
Regulaminowo maksymalnie w ciągu 3 dni roboczych.
:-)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
+1 # konopne potasoweKarolina 2015-03-14 21:42
Jakiś czas temu otrzymałam w przesyłce gratisowe mydło konopne potasowe, jako egzemplarz testowy. Mam nadzieję, że wejdzie do stałej sprzedaży. Jest baaardzo łagodne dla skóry, znacznie ładniej pachnie niż lniane potasowe (jeśli ma to dla kogoś znaczenie). Forma zielonych kuleczek bardzo wygodna. Ja osobiście rozpuszczam jedną taką kuleczkę w ok. 100ml cieplej wody i taki płyn przelewam do opakowania pianotwórczego - mam fajną, delikatną piankę do mycia twarzy. Polecam, jak tylko się pojawi w regularnej sprzedaży.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
-1 # RE: konopne potasoweadmin.. 2015-03-14 21:51
Cytuję Karolina:
...rozpuszczam jedną taką kuleczkę w ok. 100ml cieplej wody i taki płyn przelewam do opakowania pianotwórczego - mam fajną, delikatną piankę do mycia twarzy. ....

Baardzo ciekawy pomysł! Pędzę do łazienki wypróbować :lol: DZIĘKI !
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
+1 # Moje UlubioneKrólowa Śniegu 2015-02-06 07:22
Mydła odkryłam kilka lat temu i stałam się ich wielkim fanem! TULI są najlepsze! Są uzależniające! Kupiłam kiedyś chyba wszystkie jakie istniały w asortymencie oprócz peelingowanych :-) narobiłam zapasów na chyba ponad cały rok! Zostały mi tylko 3 sztuki i już nie mogę się doczekać kiedy znowu złożę zamówienie :-) samo kupowanie to już przyjemniość! Mam nadzieję, że produkcja nigdy nie ustanie!!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
+2 # Moje nowe uzależnienieŁabądek 2015-01-04 18:39
Zamówiłam raz dla siebie i szwagierki na prezent...i to był błąd :P , bo tuż przed świętami musiałam złożyć jeszcze raz zamówienie - tym razem większe. I tak oto przez swoją ostrożność - no bo kto wie co to mydło mi zrobi - musiałam 2 razy zapłacić za przesyłkę, bo wymydliłam je z pasją koncertowo. A mydła oprócz półki w mojej łazience trafiły do mamy, sióstr, przyjaciółki, teściowej i teściowej szwagierki...i tak oto mydełka stały się prezentami. A ja zapewne wkrótce będę robiła prezent sobie ponownie :). A żele stoją i tracą termin ważności. Ale nie żal mi.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
+2 # odkrycie rokuKarolina 2014-12-16 14:18
Jestem w szoku. Nie pamiętam kiedy miałam tak czystą skórę. Do tej pory stosowałam do mycia twarzy różne żele do mycia, pianki itp. (od wieeelu lat) mam wrażenie,że one zostawały na mojej skórze, nigdy nie dały się do końca spłukać. Po mydłach TULI skóra jest idealnie czysta, ale nie wysuszona. Przyjemnie pachną, dają mięciutką pianę. Pozostanę im wierna. Obsługa sklepu ŚWIETNA, szybka, miła (gratisowy egzemplarz mydełka) i jest opcja odbioru w paczkomacie. Lepiej być nie może. Na pewno jeszcze zrobię tu nie raz zakupy (jak tylko moje zapasy się skończą - mydełka bardzo wydajne).
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
+3 # Mydło z glinka multani mittiSylwia 2014-08-23 19:42
Polecam dla cery tłustej, trądzikowej. Wspaniale myje, ściąga pory i naprawdę ogranicza trądzik z dnia na dzień. Dodam, że eksperymentalni e zastosowałam również mydło siarkowe (potasowe - w postaci pasty), które jest REWELACYJNE. Mój 13- letni syn ma paskudny trądzik młodzieńczy i mydło siarkowe (stosowane wieczorem) plus mydło z glinką multani mitti (stosowane rano) dały doskonałe efekty lecznicze! POLECAM!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
+1 # Mydło węglowe, eukaliptus z makiem, kokosowe, zielona glinka, szałwiowe, piwneAmelia 2014-08-18 02:48
Mydło węglowe sprawuje się świetnie. Stosuje na twarz z mieszaną cerą i wspaniale zwalcza wypryski. Od czasu do czasu stosuję również peeling eukaliptus z makiem, który bardzo dobrze ściera małe podskórne krostki. :) Dla moich przetłuszczając ych się włosów kupiłam mydło szałwiowe i troszkę się rozczarowałam. Mydło bardzo usztywniało włosy, ale też pozwalało utrzymać świeżość przez 3/4 dni (włosy zwykły się przetłuszczać po 2). Niestety, włosy były bardzo sztywne, ciężkie w rozczesywaniu i bardzo matowe. Mydła piwne, kokosowe i zieloną glinkę również wypróbowałam na włosach. Efekt byłby więcej niż zadowalający gdyby nie lepkie (tłuste?), sztywne włosy u samej nasady. Nie wiem czy jest to spowodowane złym nakładaniem (masuję skórę głowy, potem wcieram/wmasowu ję pianę we włosy), niepoprawnym spłukaniem (dość długo ciepłą wodą), czy też po prostu twardą wodą, albo mydła do włosów po prostu nie są dla mnie.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
0 # Mydła w kostceAnna 2014-11-16 11:45
Amelia, jeżeli po umyciu włosów miałaś sztywne, matowe i trudne do rozczesania to znaczy, że do oczyszczenia otworzyły się łuski włosów i stąd matowość i trudność w rozczesaniu (sczepiają się między sobą tymi łuskami). Należy na koniec mycia polać po włosach, np. wodą z octem, wodą z kwaskiem cytrynowym (cytrynka) lub kwaśnym winem. Taka płukanka zamknie łuski i nada połysk. Łatwo też będą się układać i nie będą sztywne.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
0 # RE: Mydła w kostcePatrycja 2014-12-28 19:00
Dokładnie tak, jeśli na koniec spłucze się włosy wodą z octem (ja spłukuję z dodatkiem octu jabłkowego własnej roboty) to są lepsze w rozczesywaniu, nie są tak matowe i takie jakby tłuste. Ale fakt, trzeba dobrze spłukać mydło.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
-1 # RE: Mydło węglowe, eukaliptus z makiem, kokosowe, zielona glinka, szałwiowe, piwneadmin.. 2014-08-18 18:54
bardzo dziękuję za informacje :-)
Tak jak wielokrotnie wspominałam - z włosami bywa trudno. Szczególnie na początku zamiany szamponów na mydła. Ciekawe jaki efekt dałoby użycie mydła rycynowego ? Jest to mydło tak inne od pozostałych, że wszystko jest możliwe 8) Wprawdzie brak piany utrudnia namydlanie, ale moje włosy są po nim wyjątkowo miękkie.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
+2 # mydełkaAnia 2014-07-28 10:16
Korzystam z mydełek Tuli od niedawna, od razu widać różnicę; moja skóra jest nawilżona a dzięki drobinkom kawy znika cellulit ! :) Od teraz tylko mydełka naturalne. Stosuję naprzemiennie mydło kawowe z mydełkiem węglowym i ani śladu po wypryskach. Pozdrawiam również bardzo serdecznie właścicielkę, która jest wspaniałym człowiekiem :)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
0 # RE: mydełkaAdmin.. 2014-07-28 19:04
Bardzo dziękuję, ale doprawdy, aż się zarumieniłam :oops:

serdecznie pozdrawiam :-)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
0 # produkty TuliHania 2014-05-18 20:47
Od dluzszego czasu mieszkam w USA i nie ma tutaj porownywalnego kremu ani balsamu do Maselka Shea! To jest cudowny wynalazek na moje suche, zmeczone dlonie i stopy!!!Przedte m, myslalam ze Neutragena jest zbawienna,ale z chwila gdy uzylam kilka lat tamu Maselka nie moge sie bez niego obyc.Zuzylam juz kilka opakowan i wlasnie prosilam siostre o zamowienie nastepnej porcji.Maselka uzywalam takze do smarowania ust.Rewelacja! Bardzo lubie myc zeby mydelkiem mietowym a ostatnio weglowym,ktore delikatnie wybiela moje zeby.
Chcialabym baaardzo podziekowac za te "wynalazki"a takze za blyskawiczna dostawe i profesjonalne podejscie do kazdego klienta.Pozdraw iam
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
+1 # Jedwabno-kokoso weAnia 2014-05-10 05:25
Od pierwszego użycia kocham to mydełko :) Włosy są cudownie błyszczące, lekkie, puszyste. By to mój pierwszy zakup, ale z pewnością przetestuję wszystkie mydełka. Jestem zauroczona, super mydełka w super cenie, a do tego nasze polskie. :)))
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
+1 # Masło kosmetyczne SheaLukrecja 2014-03-02 21:00
Mam 55 lat i przez większość mojego życia nie stosowałam żadnych kremów, a od pewnego czasu używam masła kosmetycznego shea na dłonie i stopy i uważam że jest to produkt, który doskonale poprawia wygląd mojej skóry, ponieważ staje się ona bardziej napięta, sprężysta i doskonale nawilżona i co dla mnie najważniejsze wygląda o 20 lat młodziej :-)
Co istotne, masełko nie zawiera żadnych konserwantów i innych ulepszaczy, przez to czuje że nie zagraża mojej skórze. Osobiście polecam osobom 50+ Warto spróbować! ;-)
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
+1 # Czekoladowe masło do ciałaOla 2014-03-02 13:39
Długo szukałam tak dobrego balsamu czekoladowego. Używam go codziennie na noc na stopy i dłonie. Już po dwóch dniach zauważyłam ogromną różnicę w nawilżeniu skóry! A zapach masła sprawiał, że zasypianie było jeszcze przyjemniejsze, a jest on bardzo intensywny, co na pewno spodoba się fanom czekolady. Masło ma konsystencje lekkiej pianki, która dość dobrze się rozsmarowuje, ale przez chwilę jest na powierzchni skóry. Po całkowitym wchłonięciu skóra nie jest tłusta, ale doskonale nawilżona, gładka i aksamitna. Jak go skończę, to na pewno kupie jeszcze jedno opakowanie!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
0 # Różowy balsam do ustBożenka 2014-03-01 10:52
Balsam świetnie sprawił się w okresie zimowym do ochrony moich ust. Używam go zawsze przed wyjściem z domu. Moim zdaniem daje lekki różowy kolor i jest świetny jako baza pod szminkę. Jedyna niedogodnością, jaką widzę, jest opakowanie przez które po każdym użyciu mam balsam na palcach, szkoda że balsam nie jest w takim opakowaniu jak pomadki. Poza tą jedną sprawą balsam jest świetny i zawsze mam go przy sobie w torebce :D
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
0 # mydło potasoweKatarzyna Z. 2013-09-04 21:39
Witam,przesyłkę już odebrałam, wszystko OK. Świetne jest to mydło potasowe, podobne kupowałam kiedyś mieszkając we Włoszech, tamtejszy producent nazywał je Eco-coco. Bardzo się cieszę, że trafiłam na nie u Pani, bo takie najbardziej pasuje mi na wyjazdy, równocześnie do mycia i prania, zabierane w zakręcanym pojemniczku.
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
0 # Mydło węglowe i węglowo-oliwkow eKasiaM 2013-09-01 15:26
Jakiś czas temu zamówiłam kilka mydełek TULI "na próbę" i dziś wracam po kolejną porcję co już samo sobie jest chyba dobrą rekomendacją :DMydło weglowo-oliwkow e okazało się hitem dla mojej kapryśnej,alerg icznej i mieszanej cery a mydło węglowe świetnie pomogło bratu walczyć z trądzikiem.Pole cam serdecznie!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
0 # są wspaniałeMonia1 2013-08-28 12:02
jakiś czas temu zamówilam kilka mydelek,które stosuje zarówno do mycia twarzy,calego ciala jak i włosów. Jestem szalenie zadowolona z całego zestawu, uwielbiam moje blyszczące wlosy i nawilżone ciało. Nie używam już kosmetyków sklepowych. Widzę ogromną różnicę oczywiście na plus. Polecam wszystkim bo nie dość, że produkty są wspaniale to jeszcze obsluga cudowna!!!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
+2 # A może by tak...?Annna 2013-08-16 14:14
Dzień dobry :)Nosiłam się z zamiarem kupna mydła do golenia, ale czytałam już kilka razy, że trzeba trochę się pobawić w wytworzenie piany, a ja nastawiałam się na \"przejechanie\ " nim po nodze, a następnie użycie maszynki. Ponadto podobno do golenia używa się mydeł potasowych. Stąd moje pytanie - a może nadałaby się do golenia kokosowa pasta potasowa ze swoją - wydaje mi się - rewelacyjną do tego celu konsystencją i pienistością?Je szcze jedna sprawa. Myślała Pani o stworzeniu mydełek do higieny intymnej? Wiem, pewnie któreś z już powstałych mogłoby spełniać tę rolę (nie wiem tylko, które), ale okolice intymne mają niższy odczyn PH, więc musiałoby zawierać np. kwas mlekowy, czy tak?
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
0 # pierwsze testykarolaw 2013-06-17 20:10
DZIĘKUJĘ!!!!! :lol: Super szybko dotarła przesyłka, i jeszcze z miłą niespodzianką w środku - Wielkie Dzięki!! Jestem już po pierwszych testach i przyznam, że nie spodziewałam się aż takiego efektu, jestem bardzo zadowolona i Gorąco Zachęcam Wszystkich - WARTO SPRÓBOWAĆ :lol: :lol:
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
0 # Super :DGenki 2013-06-17 11:44
Właśnie przed chwilą otrzymałam paczkę. Mydełka wyglądają super, aż mam ochotę pójść i od razu wszystkie wypróbować :D Bardzo miłym gestem był prezent dołączony do przesyłki :D Na pewno wrócę tutaj po więcej, jestem super zadowolona :D Lecę testować!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
0 # rozwiązywanie problemówkarolaw 2013-06-11 20:49
Super kontakt z klientem - rozwiązywanie problemów pierwsza klasa!!!! miałam problem z pierwszą rejestracją, odpowiedź była błyskawiczna i sprawa od razu załatwiona, więc zamówienie złożone - tylko czekać :lol:
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
0 # węglowe, czekoladowe, piwne :))little_death 2013-06-03 07:59
szukałam jakiegoś dobrego mydła, bo nie mam zaufania do komercyjnych produktów, robionych masowo i przypadkiem trafiłam na mydło węglowe. jako gratis otrzymałam dla alergików, które zużyłam przy myciu włosów. po tym były kolejne - czekoladowe, piwne, węglowo - oliwkowe, prezenty dla rodziny :)). co do mycia włosów, to zastosowałam metodę opisaną w jednym z artykułów. po umyciu mydłem glinkowym (zielona bodajże), spłukaniu octem jabłkowym - nie myłam włosów przez tydzień! zero swędzenia, zero strąków. coś, czego dotąd nie miałam przy normalnych szamponach.uwie lbiam Was!
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
0 # mydła rozmaitościdzawi 2013-04-24 09:04
łasnie przyszła moja paczuszka, mydełka slicznie wygladaja, pachną, zaraz ide je wypróbować. + bardzo miły prezent od firmy. Pozdrawiam i polecam, ja na pewno jeszcze tu wrócę po więcej
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
+1 # Opinia o kilku produktachstelma 2013-03-20 16:53
Witam, pragnę podzielić się spostrzeżeniami na temat wypróbowanych dotychczas produktów Mydlarni.Moja skóra przed epoką Tuli: bardzo sucha, bardzo wrażliwa, bardzo podatna na alergie, rogowacenie okołomieszkowe na ramionach i policzkach, brak skłonności do trądziku. Jak tylko dostałam przesyłkę, schowałam do pudła wszystkie dotychczasowe pianki i żele myjące, balsamy, kremy z mocznikiem i peelingi enzymatyczne. Do tej pory nic z pudła nie wyjęłam ;)OLIWKA WĘGLOWA, ZIELONA GLINKA Oba bardzo dobre do twarzy, nieproszeni goście szybciutko znikają i nic nowego się już nie pojawia. Nie mogę stosować codziennie, bo miałam troszkę mocniej wysuszoną skórę, ale raz, dwa razy na tydzień na pewno użyję.Oliwka węglowa rozjaśnia skórę, zaskórniki stają się mniej widoczne. Mój mąż zadowolony, używa tego mydła codziennie (nie narzeka na suchą skórę farciarz ;)OWSIANKA Delikatny peeling do twarzy, bardzo dobre oczyszczenie.KA WOWY PEELING Rewelacyjny peeling do ciała. Podczas masażu mam wrażenie, że drobinki są trochę dla mnie za ostre, ale nie zauważyłam nawet najmniejszego zaczerwienienia czy podrażnienia (magia). Skóra po skończeniu prysznica jest miękka i tak gładka, że nie mogę przestać głaskać ;) Koniec z wrastającymi włoskami. Mój hit!LAWENDA I NAGIETKI Stosowałam do codziennego mycia twarzy i ciała, sprawdziło się bardzo dobrze. Polecam osobom z suchą skórą.Wszystkie mydła doskonale oczyszczają, bardzo przyjemnie się nimi myć (może to ta mięciutka, obfita, puszysta piana?), żadne mnie nie podrażniło ani nie uczuliło. Pozostawiały na skórze przyjemną warstewkę nawilżenia i miły zapach.MASŁO TULI SHEA Bardzo szybko skończyłam pierwsze opakowanie. Skóra jeszcze nie doszła do siebie po odstawieniu dotychczasowych kosmetyków, ale efekty nawilżające tego masełka są na tyle obiecujące, że zamówiłam już kolejne i z czasem uzupełnię recenzję tego produktu.BALSAM DO UST Najlepszy ze wszystkich tego typu produktów w moim życiu. Jedyny, który nie powodował na ustach tych okropnych białych \"fafrocli\". Skóra na ustach jest miękka, nawilżona i odżywiona. Doskonale sprawdza się w obecnych warunkach atmosferycznych ale i w lecie będę mu wierna. Jest wart polecenia nawet jeśli opakowanie nie jest super wygodne. Sprawdza się też do pielęgnacji skórek.Skóra obecnie: uczucie suchości bardzo zmalało, jest dokładnie oczyszczona i jędrna. Byłam bardzo zdziwiona, gdy zniknęły krosteczki spowodowane rogowaceniem okołomieszkowym , ramiona i policzki są gładziutkie, zostało tylko zaczerwienienie , ale i ono słabnie. Czy ktoś jeszcze zauważył taką poprawę?Ogólnie jestem zachwycona działaniem tuli kosmetyków, oczywiście dobór konkretnych to sprawa indywidualna. Warto próbować ;)Jestem także zadowolona z obsługi i nieocenionej błyskawicznej pomocy Pani Joanny podczas składania zamówień. Dziękuję za mini mydełko w prezencie :)Pozdrawiam :D
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować
0 # Cudowna przesyłka - zaczynamy testowanie :)yekaterinka 2013-01-14 14:44
Zamówiłam pełnowymiarowe mydło węglowe - do mojej problemowej cery + na wypróbowanie - miniaturki kokosowego z mlekiem kokosowym i glinka zielona. Strasznie miło zaskoczyła mnie miniaturka Lawendy i nagietka :)) No i do tego ten uśmiech na fakturce przy tej pozycji :) Bardzo miły gest, widać, że mydlarnia tuli szanuje klienta. Poza tym wielki plus za broszurkę, estetyczne opakowanie i naklejki ze składami. Wszystko naprawdę profesjonalnie przygotowane, z dbałością o szczegóły :) To tyle o przesyłce, zabieram się za testowanie !
Odpowiedz | Odpowiedz z cytatem | Cytować

Dodaj komentarz

Kod antyspamowy
Odśwież

UWAGA! Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Zapraszamy do zapoznania się z naszą Polityką Cookies.

EU Cookie  Plugin Info